Boligstyling Oslo – Uelands gate 65

Denne leiligheten ligger på idylliske Sagene, veldig sentralt i Oslo som en del av Det Rivertzske kompleks fra tidlig 1900-tallet, hvor vi var med i hele prosessen, fra oppussing til boligstyling.

Eier har tidligere leid ut leiligheten, og den trengte litt ekstra kjærlighet før den skulle legges ut for salg. Vi gjorde ingen store tiltak, men med små grep som ny farge på veggene, byttet frontene på kjøkkenet, ny benkeplate, og nytt gulv i laminat, så leiligheten ut som ny.

Entrè

Her får du et lite innblikk i inngangspartiet. Leiligheten hadde tydelige oppussings behov og med små tiltak som bare å male inngangsdøren, har stor effekt.Her ba vi kunden også om å fjerne en hylle som var bygget over inngangsdøren. Resultatet ble mer luftig og følelsen av en mer romslig entrè.

Døren var tidligere rød og slitt, men her har vi anbefalt kunden å male døren i Dempet Sort fra Jotun. Velg gjerne en matt finish, men siden det er inngangspartiet, så betyr det at det er mye slitasje. Styr unna super matt her og hør alltid med malings ekspertene om hvilken finish som passer best for områder med høy slitasje.

seng

Soverom

Denne fine leiligheten har ètt soverom, som er veldig romslig. Her har vi valgt fargen Green Harmony fra Jotun. Grønt har vært veldig populært som farge på soverom, nettopp fordi det gir en harmonisk og beroligende følelse i tillegg til at det er bedre for nattesøvnen.

Kunden hadde tidligere malt gulvet på soverom og stue i en hvit tonet farge, men etter mye slitasje måtte vi over med ny, men samme farge.

Speil er fra Ikea, Bilde på vegg er fra Kristina Dam og lenestol i svart er fra HAY.

Stue

Her fra stuen har vi valgt lyse farger på møblene, med noe svart og fargerikt innspill for å gi mer kontrast. Litt fargerike og friske blomster gir mer liv til hjemmet. Vi har brukt samme farge som på kjøkkenveggene, her i stuen. Curious Mind fra Jotun.

Sofa er Södermalm fra Ikea, Sofabord er fra Hûbsch, sidebord og stålampe fra skeidar.

Kjøkken

Svart kjøkken har vært veldig i vinden den siste tiden, og det virker ikke som det har blitt noe mindre av det. Vi elsker svart kjøkken og synes det passet veldig godt inn i denne leiligheten.

Her har kunden byttet frontene til nye fra Ikea, sammen med benkeplaten, også fra Ikea. Fargen vi valgte til veggene her heter Curious Mind fra Jotun. En dempet gulgrå tone som vi synes passet fra til både gulvet, og Green Harmony som vi valgte til soverommet.

Spisebord og stoler er fra Ikea og bilderamme på vegg er fra Moebe. Gjør spiseplassen litt mer leken ved å mikse og matche med forskjellige stoler.

Vil du vite mer om hvordan du får mest ut av boligstyling? Da bør du lese her!