Boligstyling Oslo – Framnesveien 12

Leiligheten ligger på Skillebekk og er en gammel klassisk bygård fra 1800- tallet. Her har eier totalrenovert hele leiligheten. Det er lagt nytt gulv, malt alle flater og satt inn nytt kjøkken.

I dette prosjektet har vi hjulpet kunden med å finne en fargepalett til hele boligen. På bildene under ser du spisestuen. Her var det plass til et stort spisebord og en liten sofakrok. Leiligheten er innredet i en moderne nordisk stil. Sofaen på spisestuen er fra Broste Copenhagen, lampen og eikebordet fra Hübsh.

Veggen, karmene og døren er malt i fargen ”muskattnøtt” fra Jotun, mens den innebygde bokhyllen og vinduskarmene er malt i ”dempet sort”. Selv om det er litt vågalt å male vinduskarmene så mørke, fungerer det fint i denne leiligheten på grunn av takhøyden og at vinduene er så store og slipper inn mye naturlig lys. Dette gjør også at leiligheten får en litt mer interessant utrykk enn om vi hadde malt de i klassisk hvit.

Stuen

Spisestuen er i midten av tre store rom. Vi har da valgt en fargepalett som går fint sammen i alle de tre rommene. Kjøkkenet og stuen har samme farge, mens spisestuen er malt i en litt mørkere farge.  

De brune rottingstolene er fra H&Mhome og de svarte er fra Society of Lifestyle.

De svarte stolene er fra &tradition, den beige på hjørnet av bordet er fra Ellos.no. Eikehyllen langs veggen er fra Hübsh.

Det svarte kjøkkenet fra Kvikk blir en kontrast av de ellers duse fargene i boligen. Fargen går igjen i vinduskarmene og mye av møblene og interiøret.

Leiligheten har tre store rom på rad med klassisk stukkatur og rosett i hvert rom. Vi har valgt å henge opp 3 lamper med samme utrykk fra ”&tradition” i hver rosett. Lampene er med på å binde rommene sammen, selv om de er litt forskjellige i formen.

Dørene og karmene er malt i samme farge som veggene. ”Muskattnøtt” på spisestuen og ”Sand” på kjøkken og stue. Det vil si at fargen på hver dør er forskjellig fra en side til en annen. Derfor var det også veldig viktig at fargene i de forskjellige rommene gikk fint sammen, da fargen fra spisestuen kommer inn i rommet til kjøkkenet når døren står åpen.

Vurderer du bruke boligstyling? Vi har samlet noen gode grunner til hvorfor det kan være en god idé her.